چه تفاوتی بین میکرودرم الماسی و با میکرودرم پودری است؟

میکرودرم ابریژن موضوع مقاله امروز ماست. اگر به دنبال موضوعاتی مثل جوان سازی و پاک سازی پوست بوده باشید حتما اسم میکرودرم به گوشتان خورده. البته که وجود دستگاه ها و روش های مختلف ممکن است شما را تا حدی گیج کرده باشد و در انتخاب درست مردد باشید. در این مقاله به تفاوت های دو روش الماسی و پودری میکرودرم میپردازیم و به شکل مختصر آن ها را توضیح خواهیم داد. پس اگر میخواهید درباره آن بیشتر بدانید با استار بیوتی همراه باشید.

 

میکرودرم چیست؟

روش های مختلفی برای پاکسازی و جوانسازی پوست در دنیا وجود دارد. میکرودرم نیز یکی از روش هایی است که برای جوان سازی پوست انجام می گیرد. این در سال 1985 در کشور ایتالیا برای اولین بار انجام گرفت و با توجه به قدمت آن در سالهای اخیر پیشرفت های زیادی کرده است. تاثیر این روش به حدی بود که دیگر کشور ها را قانع سازد تا آنها نیز این روش را به کار گیرند. این روش به سرعت از ایتالیا به سایر اروپا راه یافت و امروزه در بیشتر نقاط دنیا از آن استفاده میشود.

 

میکرودرم ابریژن

همانطور که گفته شد میکرودرم در طی سالهای اخیر پیشرفت بسیاری داشته و هم اکنون با روش های مختلفی انجام میگیرد. یکی از این روش های میکرودرم، میکرودرم ابریژن است. در این روش هدف میکرودرم برداشت لایه های شاخی و کمک به حذف سلول های مرده و آسیب دیده بوده که پوست را احیا خواهد کرد. از میکرودرم آبریژن برای بهبود زخم های به جا مانده از زخم و آکنه، رفع لکه های ناشی از آفتاب، رفع حالت کدری و خستگی در پوست و در مواردی یکدست کردن رنگ پوست و درمان لکه های تیره استفاده میشود.

 

انواع دستگاه های میکرودرم

میکرودرم های معمول بازار سه مدل مختلف دارند.

نوک الماسی (سری از جنس الماس)

پودری

وکیوم

خود این سه نوع دستگاه برای طبقه بندی در سه مدل دیگر بسته به نوع استفاده، قرار میگیرند. یعنی دستگاه میکرودرم سالنی، پزشکی و خانگی. این مدل ها توسط شرکت های مختلف داخلی و خارجی تولید و در بازار به فروش خواهند رسید. روش کار هر کدام دارای ویژگی های خاصی بوده که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت.

 

بررسی انواع میکرودرم ابریژن

به طور کلی این نوع میکرودرم با دستگاه نوک الماسی یا پودری انجام خواهد گرفت. هدف اصلی مقاله ما نیز بررسی تفاوت این دو روش با یکدیگر است.

 

میکرودرم نوک الماسی

دستگاه میکرودرم نوک الماسی همانطور که از اسمش پیداست از الماس های ریزی که در سری آن تعبیه شده کمک میگیرد تا فرایند جوان سازی را به اتمام برساند. این دستگاه با لایه برداری و تراشیدن سلول های مرده پوست کمک میکند تا سلول های جدید بتوانند به حیات خود ادامه دهند. از میکرودرم الماسی بیشتر برای مناطق حساس صورت مثل اطراف چشم ها، دور لب ها و … استفاده میکنند. روش کریستالی نیز با اندکی تفاوت تقریبا به همین شکل عمل خواهد کرد. در میکرودرم کریستالی یک اسپری سطحی از کریستال روی پوست به وجود خواهد آورد و بعد دستگاه آن سطح را پاکسازی میکند.

 

میکرودرم پودری

روش کار این دستگاه با روش الماسی تفاوت زیادی دارد. در واقع همان چیزی است که آن را روش کریستالی نیز می نامیم. بسیاری موارد از چنین روشی با نام میکرودرم ابریژن پودری نام میبرند. دستگاه های پودری یک بخش پمپ، یک بخش مکنده و یک لوله ارتباطی به همراه هندپیس دارند. در این فرایند جریان پر فشاری کریستال ها را به سمت پوست پرتاب خواهد کرد. سپس بخش مکنده دستگاه، سطح کریستالی و پوست مرده را جمع آوری میکند.

 

مزایای استفاده از روش میکرودرم

از مزایای این روش می توان به مقرون به صرفه بودن آن، نداشتن درد و عوارض شدید اشاره کرد. در واقع میکرودرم روشی غیر تهاجمی است که حتی احتیاجی به بیهوشی هم ندارد. از میکرودرم برای انواع پوست ها با جنس و رنگ های مختلف میتوان بهره برد. همین مزایاست که باعث شده این روش از دیگر روش های جوان سازی پوست پیشی بگیرد و دستگاه هایش بازار را در اختیار خود داشته باشند. بسیاری از مراکز پزشکی، درمانی و سالن های زیبایی خرید دستگاه میکرودرم را بهترین انتخاب برای فرایند جوان سازی پوست صورت میدانند.

 

یعنی میکرودرم هیچ عارضه ای برای ما نخواهد داشت؟

قطعا خیر. عوارض جزیی بخش جدایی ناپذیر در فرایند زیبایی هستند. التهاب موقت، قرمزی صورت و سوزش خفیف از عوارض این روش است. البته باید توجه داشته باشید که این روش نسبت به روش های دیگر دارای کمترین عارضه میباشد. بنابراین در هنگام انجام آن معمولا توصیه هایی به افراد مختلف خواهد شد که کمک میکند تا در جلسه پاکسازی و بعد از آن کمترین عوارض را تجربه کنند. هزینه آن نیز بسته به نوع پوست و موارد تخصصی مربوط به آن متفاوت است. بی شک یک جلسه مشاوره کمک شایانی به افرادی که قصد انجام چنین کاری را دارند، خواهد کرد.

 

موارد منع استفاده از میکرودرم ابریژن

بر روی صورت هایی که بستر التهاب در آنها فراهم است نباید میکرودرم صورت گیرد. برای مثال پوست هایی که زگیل یا تبخال دارند باید تا بهبودی کامل منتظر بمانند. خانم های باردار نباید از میکرودرم به هیچ وجه استفاده نمایند. اگر در دو ماه اخیر جراحی خاصی داشته اید باید حتما با پزشک مشورت نمایید اما به احتمال زیاد از استفاده میکرودرم منع هستید. همچنین اگر در یک سال اخیر داروی اکوتان مصرف کرده اید یا بیماری پسوریازیس را پشت سر گذاشته اید نباید میکرودرم انجام دهید. افراد تحت درمان با ایزوترتینوئین نیز نمیتوانند از میکرودرم برای پوست خود استفاده کنند.

 

کلام آخر

پس میکرودرم یک روش غیر تهاجمی برای جوان سازی پوست صورت است که شیوه های متفاوتی دارد. در میکرودرم الماسی مستقیما سری دستگاه پوست مرده صورت را پاکسازی خواهد کرد. اما در روش پودری یک لایه اول در صورت تشکیل شده و سپس آن لایه به همراه پوست مرده توسط بخش مکنده دستگاه کشیده خواهد شد. لازم به ذکر دوباره است که از روش الماسی بیشتر در نقاط حساس پوست استفاده میشود. به نظر شما میکرودرم روش مناسبی برای جوان سازی پوست است یا خیر؟

 

 

 

 

ارسال دیدگاه