تفاوت کارتریج های میکرونیدلینگ – بررسی کارتریج های این روش

در مقاله های قبلی به شکل مفصل درباره میکرونیدلینگ و فرایند اجرایی آن صحبت کردیم. موضوع امروز ما کمی فنی تر است. کارتریج های میکرونیدلینگ تاثیر بسیاری بر انجام این روش دارند و دارای انواع مختلفی نیز هستند. کاتریج های میکرونیدلینگ بر اساس نوع شکل و تعداد سری قابل دسته بندی میباشند. هر کدام از آنها برای عملکردی خاص بوده و البته شناخت تفاوت آنها از هم کار سخت و دشواری نیست. تنها کافیست هدف هر کدام را برای پوست بدانید و درست از آن بهره ببرید. همراه استار بیوتی باشید تا کنار یکدیگر این موضوع را بررسی کنیم.

 

تاریخچه دستگاه میکرونیدلینگ

وقتی برای اولین بار روش میکرونیدلینگ به کار گرفته شد قطعا خبری از دستگاه های پیشرفته و مکانیزه امروزی نبود. میکرونیدلینگ در ابتدا بسیار ساده عمل میکرد تنها با چند سوزن انجام میگرفت اما نتیجه آن دقیقا همان نتایج امروز تا در پی داشت. با گذشت سالها و شروع قرن 21 دستگاه هایی برای این روش زیبایی اختراع گشت. این دستگاه ها نیز شکل ساده ای داشتند. در واقع آنها مانندی مهری پر از سوزن عمل میکردند و هنوز کار به کارتریج و شکل امروزی میکرونیدلینگ نرسیده بود. با گذشت سالها متخصصان زیبایی توانستند دستگاه میکرونیدلینگ را به شکل پیشرفته امروزی بسازند که با روش میکروکانال سطح پوست را ترغیب به کلاژن سازی کند.

 

میکرونیدلینگ چگونه عمل میکند؟

در فرایند میکرونیدلینگ در پوست به وسیله سوزن های کاتریج حفره هایی ایجاد میشود. این حفره ها سطح پوست را مجبور به کلاژن سازی خواهند کرد. کلاژن ماده ای است که به شکل طبیعی در طول عمر بر روی سطح پوست ترشح میشود و مانع چروک شدن پوست میگردد. با گذشت و زمان و کهولت سن روند طبیعی ساخت این ماده کمتر و کمتر شده و به همین دلیل است که عده به سراغ روش های زیبایی پوست میروند. میرونیدلینگ نیز دقیقا کاری خواهد کرد که سطح پوست مجبور شود دوباره کلاژن سازی را از سر بگیرد و به همین سبب پس از انجام آن پوستی سالم و شاداب را به ارمغان خواهد آورد.

 

هدف از میکرونیدلینگ

از این روش برای رفع چین و چروک پوست، درمان جای زخم و جراحت و تسریع بهبودی آن، مشکل ریزش مو، لک های پوستی، کاهش چربی های موضعی، رفع تیرگی دور چشم، از بین بردن خطوط پنجه کلاغی، آبرسانی به پوست های خشک، روزاسه، از بین بردن افتادگی پوست، رفع آکنه و جوانسازی استفاده میشود. با اینکه در چنین روشی سن و جنیست ملاک نیست اما معمولا افرادی به سراغ آن میروند که به شکل طبیعی روند کلاژن سازی پوستشان مختل گشته. البته بسته به نظر پزشک نیز میتوان از این روش درمانی استفاده کرد و از نتایج آن بهره برد.

 

انواع کارتریج های میکرونیدلینگ از نظر شکل

به شکل کلی دستگاه های میکرونیدلینگ از سه نوع کارتریج بسته به مدل خود بهره میبرند.

کارتریج تی: مخصوص دستگاه های درماپن و دکترپن، که به رنگ سفید یا آبی هستند. معمول تری کارتریج های برای روش میکرونیدلینگ همین کاتریج هاست و استفاده خانگی نیز دارند.

کارتریج پیچی: این کارتریج برای دستگاه های تاتو و میکروپیگمنتیشن پیچی کاربرد دارد. این کارتریج ها به شکل معمول بسیار کمیاب و گران قیمت میباشند.

کارتریج نانو: در نواحی حساس پوست مثل دور چشم ها که به مراقبت بیشتری نیاز است از این نوع کارتریج استفاده میشود. علت آن نیز این است که کاتریج نانو منافذ بسیار ریز تری نسبت به دیگر کارتریج ها ایجاد خواهد کرد.

 

تعداد سر سوزن های کارتریج و عملکرد آن

کارتریج های میکرونیدلینگ از تعداد سوزن های مختلفی بهره میبرند که تعداد آن ها از 3 تا 42 میرسد. این سوزن ها در قالب های مختلفی میتوانند قرار گیرند. قالب های مربعی، تخت و گرد از انواع نام برده شده هستند که کارکرد های متفاوتی دارند. سوزن هایی که در کاتریج ها استفاده میشوند مخصوص میکرونیدلینگ بوده و شرایط خاصی در تولید دارند تا مشکلی در حین فرایند درمانی پیش نیاید. پر مصرف ترین کاتریج ها، کارتریج های دکتر پن و پر مصرف ترین سری در بین آنها سری 12 سوزنه است. در پاراگراف بعدی این موضوع را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.

 

 

ویژگی های قلم میکرونیدلینگ

برای خرید دستگاه میکرونیدلینگ نیز ممکن است سوالاتی در ذهن داشته باشید. در این بخش سعی میکنیم به بیشتر آنها پاسخ دهیم تا با چشمی باز و اطلاعات کامل به سراغ آن بروید. معمول ترین دستگاهی که در بازار به فروش میرسد دستگاه میکرونیدلینگ دکتر پن است که قبلا ویژگی های کارتریج آن را برای شما ذکر کردیم. دستگاه های دکتر پن بسیار سبک بوده و کوچکترین آسیبی به سطح پوست نخواهد زد. از این دستگاه به علت سهولت استفاده میتوان در منزل بهره برد و به کمک آن پوستی شاداب داشت. این دستگاه به بازسازی و تسریع روند ساخت الاستین و کلاژن در سطح پوست کمک شایانی خواهد کرد.

 

سوزن و عملکرد

9 سر این نوع کارتریج برای حذف علامت های کشیدگی و از بین بردن چین چروک استفاده میشود
12 سر علاوه بر مورد های قبلی از این کارتریج برای ترمیم جوشهای آکنه، رفع اکنه و جوان سازی پوست استفاده خواهد شد
36 سر از این کاتریج برای کاهش اندازه منافذ پوست، سفید سازی، آبرسانی و حذف لکه استفاده میشود
42 سر عملکرد موارد پیشین را خواهد داشت و بسته به نظر متخصص از این کاتریج بهره گرفته خواهد شد
نانو از این کارتریج برای نواحی حساس مثل دور چشم استفاده میشود
نانو سیلکونی از کارتریج نانو سیلیکون برای درمان بدون درد استفاده خواهد شد و عملکرد آن بازیابی فعالیت پوست است

 

 

سخن آخر

اگر برای بهره خانگی از میکرونیدلینگ استفاده میکنید، باید تفاوت سری های آن و ویژگی مخصوص به هر کدام را بدانید. این مسئله به شما کمک خواهد کرد که از تمام پتانسیل های این روش درمانی بهره بگیرید و نتیجه بهتر و دقیق تری را پس از آن مشاهده کنید. با رعایت این نکات از آسیب های جدی به پوست جلوگیری کرده و دوره نقاهت کوتاه تری نیز خواهید داشت و سریع تر سلامتی خود را بدست خواهید آورد. ممنونیم که تا انتهای مقاله همراه بیوتی استار بودید. اگر شما هم به دنبال کاتریجی مناسب و با کیفیت هستید برای خرید سوزن میکرونیدلینگ به بخش فروشگاهی ما مراجعه نمایید.

ارسال دیدگاه